ONZE VIP’S | Very Important Producers

We werken graag samen met mensen die precies weten waar ze mee bezig zijn, en dit ook nog eens op een verantwoorde, slimme manier doen. Met alle partners hebben we een persoonlijke band, zodat we snel kunnen schakelen wanneer dat nodig is. En dat is wél zo prettig.


voedselbank amsterdam

Voedselbank Amsterdam | Voedselhulp

De Voedselbank Amsterdam (VBA) is in 2005 opgericht en heeft als doel direct voedselhulp te bieden aan mensen in armoede. Er is een aanzienlijke groep mensen die om diverse redenen niet of onvoldoende bereikt wordt door de reguliere hulp en tijdelijk aanklopt bij één van de uitgiftepunten.

www.amsterdam.voedselbankennederland.nl


beemster kaasBeemster | Kaas

Beemster kaas maakt kaas op een traditionele, ambachtelijke wijze en voelt zich daarbij verantwoordelijk voor de boeren, de koeien en de natuur in de Beemster Polder. Zo werkt het bedrijf aan natuurlijk gerijpte, smaakvolle producten met een eerlijke prijs voor de boeren.

www.beemsterkaas.nl


carl-siegertCarl Siegert | Bakkerij

Ambachtelijk bereide broodsoorten die urenlang na het afbakken nog hun stevige bite behouden dankzij Carl Siegerts eigen desemcultuur en lange voorrijs. Ze gebruiken vrijwel uitsluitend biologische ingrediënten die ook nog eens tot aan de oorsprong te traceren zijn. Het biologisch graan groeit in de Flevopolder en de Kollenberger spelt komt van Kasteelhoeve Puth in Limburg.

www.carlsiegert.com


thum-w&D2-01

Willem & Drees | Groente & Fruit

In 2009 is Willem&Drees in de regio Amersfoort begonnen met het brengen van lokale groenten en fruit naar supermarkten. Al snel na de start merken ze dat dit een grote behoefte is. Mensen eten het liefst lokaal, biologisch en van het seizoen. Alleen heeft niet iedereen de tijd om bij de boer langs te gaan. In 5 jaar tijd heeft Willem&Drees een netwerk van telers opgezet door heel Nederland.

www.willemendrees.nl


sjabloon-thumbs-website

Jan van As | Vis, Schaal- en Schelpdieren

Versvishandel Jan van As is een familiebedrijf dat sinds 1949 een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment vis, schaal- en schelpdieren levert aan horeca, grootverbruikers en detailhandel. Kwaliteit, duurzaamheid (met Vis&Seizoen) en gemak staan bij hen hoog in het vaandel.

www.janvanas.nl


thumb-zalm

Zalmhuis Steur | Vis

Ambachtelijk als het gaat om smaak en bereidingsproces, en eigentijds als het gaat om kwaliteit. Al sinds 1919 rookt Zalmhuis Steur op ambachtelijke wijze visproducten. Een geheime receptuur en een speciale melange van FSC-houtsoorten zorgt voor de authentieke smaak waardoor Zalmhuis Steur al jaren gewaardeerd wordt door kenners en liefhebbers.

www.zalmhuissteur.nl

Cookie

We maken gebruik van cookies om je bezoek prettiger te maken, en vanwege statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.