ALL HANDMADE FRESH

Handgemaakte producten in de meest smaakvolle, spannende combinaties en dagelijks bereid met de lekkerste en meest verse ingrediënten. Naast sandwiches (waar we ooit mee aftrapten), maken we onder de vlag Sanday’s Bakeries: belegde broodjes, panini’s, wraps, tosti’s, bagels, sapjes en sushi.

MEER DAN LEKKER
Naast dat de producten perfect op smaak moeten zijn, vinden wij het ontzettend belangrijk om ze te bereiden met respect voor onze omgeving. Sanday’s Bakeries is nog niet helemaal zo duurzaam als zijn grote broer The Green Range, maar we zijn al erg goed op weg. Sanday’s Bakeries-producten voldoen altijd aan de volgende voorwaarden:tgr-back

  • Broodsoorten met zo min mogelijk toevoegingen (oftewel: clean label)
  • Vleeswaren zijn op z’n minst gelijk aan de eisen die de Dierenbescherming stelt aan vleeswaren met één ster van het Beter Leven kenmerk (plofkip is dus niet welkom)
  • CPE Vrije Uitloop eieren
  • Zo min mogelijk dubieuze kleur-, geur- en smaakstoffen (E-nummers)
  • Verstandig verpakt. Alle producten verpakken we op een natuurlijke manier: dus niet met zuurstofarm gas verpakt, of op een andere manier onnatuurlijk lang houdbaar gemaakt. We gebruiken hoofdzakelijk klimaatneutrale verpakkingen: zo is onze papieren sandwichverpakking zelfs biologisch afbreekbaar. Verder gebruiken we geen plastic vensters, maar uitsluitend de biologisch afbreekbare tegenhanger polymelkzuur (PLA).

WAT VIND JIJ?
We zijn erg benieuwd wat je van Sanday’s Bakeries vindt. Kan het beter, leuker, lekkerder en/of spannender? Laat het ons dan weten, en help mee om Sanday’s Bakeries naar een hoger plan te tillen!

VERKOOPPUNTEN
Sanday’s Bakeries vind je onder andere in de Kiosk-winkels van de kleinere treinstations van de Nederlandse Spoorwegen. Daarnaast zijn we in veel bedrijfsrestaurants en koffiecorners te vinden door heel Nederland. Wil je graag precies weten waar we liggen? Stuur ons dan even een berichtje.

Wil je Sanday’s Bakeries zelf gaan verkopen? Bel 020 506 2000 of mail naar ask@sandays.nl, zodat we de mogelijkheden – natuurlijk geheel vrijblijvend – kunnen bespreken. (Een selectie van ons assortiment is trouwens voor professionals online te bestellen bij totaalleveranciers voor de foodservicemarkt Bidfood of Distrivers.)

Cookie

We maken gebruik van cookies om je bezoek prettiger te maken, en vanwege statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.