GREAT HANDMADE FRESH FOOD

Begonnen in maart 2001 als klein familiebedrijfje in hartje centrum Rotterdam, uitgegroeid tot toonaangevende producent van de hoogste kwaliteit, ambachtelijke, verse (en vriesverse) food to go, en bedenker van ‘Hot & Sexy’ food brands & concepten. Jaarlijks maken we miljoenen kant-en-klare wraps, sandwiches, salades, panini’s, belegde broodjes en meer. Ideaal om onderweg, thuis of op het werk op te eten.

Sanday’s is ontstaan uit de droom, passie en ambitie van Wessel Wessels.
Nieuwsgierig? Lees hier zijn verhaal.


rucolaSPECIALIST IN MAATWERK EN CONCEPTONTWIKKELING
Regelmatig krijgen we de vraag of we producten willen ontwikkelen voor derden: zowel private label, white label als onder ons eigen merk. We vinden het fantastisch om onze tanden in dit soort projecten te zetten, en we zijn er vooral erg goed in – al zeggen we het zelf. Met onze expertise en uitgebreide ervaring als eindverkoper in retail en horeca zijn we een uitstekende partner. Helemaal wanneer we ook nog eens de tijd krijgen om de producten door te ontwikkelen zie je vaak dat dit uit kan groeien tot een duurzame samenwerking. Naast productkennis en –innovatie is communicatie een van onze krachten. Je kunt immers wel een mooi product maken, het moet dan nog wel op de juiste manier onder de aandacht gebracht worden.

Meer weten? We maken graag kennis met je. >

DAGELIJKS PRODUCEREN EN LEVEREN
Alle producten maken we op bestelling en met zoveel mogelijk respect voor onze omgeving. Onze ingrediënten ontvangen we dagelijks vers van onze partners. Hierdoor werken we niet met grote voorraden en hebben we praktisch nooit restanten. Soms vragen klanten ons om diepvriesproducten te ontwikkelen. Dankzij onze hypermoderne shock freezer kunnen we producten super snel invriezen: vriesvers noemen we dat. Door dit proces blijft de kwaliteit optimaal bewaard en krijg je meer grip op de kosten. We kunnen de producten zowel per stuk verpakt, als in bulk aanbieden.

PASSIE VOOR PUUR
We geloven dat je goed eten geweldig kunt maken door het op een zo puur en natuurlijk mogelijke manier te maken. Dat je dat terugproeft geven we je op een briefje. We zijn tegenstander van het gebruik van dubieuze geur-, kleur- en smaakstoffen en voorvechter van versheid en kwaliteit. Schoolvoorbeeld hiervan is ons merk The Green Range, waarbij we dubieuze toevoeging voor de volle honderd procent uitsluiten. Sanday’s levert de beste producten denkbaar met een hoge kwaliteit die vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen garanderen werkt onze afdeling Quality Assurance met strenge controles. We zijn dan ook erg trots op onze IFS Higher Level certificering die dit onderstreept.

meer over duurzaamheid >

Cookie

We maken gebruik van cookies om je bezoek prettiger te maken, en vanwege statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.