• 19 May 2015

    Runner-up bij ‘British Sandwich Designer of the Year 2015’

    Runner-up bij ‘British Sandwich Designer of the Year 2015’

    Sanday’s is op donderdag 14 mei in het Lancaster London Hotel in Londen helaas net buiten de prijzen gevallen in de finale van de ‘British Sandwich Designer of the Year 2015’, dé ‘oscar’ onder sandwichproducenten. De ‘Grilled Chicken Satay Sandwich’ van Sanday’s heeft de jury positief verrast wegens de creativiteit in gekozen Aziatische ingrediënten, het dikgesneden biologische meergranenbrood en de commerciële levensvatbaarheid van het recept. Maar dat was helaas niet genoeg om er met de winst vandoor te gaan. Sanday’s eindigde als tweede in de categorie: kip.

    Sanday’s streed samen met 29 andere finalisten verdeeld over 6 verschillende categorieën voor de hoofdprijs. In deze competitie voor innovatie, smaak, kwaliteit en creativiteit, worden sandwichproducenten uit de hele sector uitgenodigd om hun kunsten te vertonen: van chef-koks van grote producenten tot de ambachtelijke speciaalzaken op de hoek.

    Oprichter Wessel Wessels en zijn broer en tevens chef-kok Merijn vonden het jammer, maar waren ook realistisch: “Je weet dat het lastig wordt als je staat tussen de beste sandwichmakers van de wereld. Maar we zijn enorm trots dat we zo ver zijn gekomen, en gaan met opgeven hoofd door naar de editie van 2016!”. Merijn vervolgt: “Een van de 30 lekkerste sandwiches van heel Groot-Brittannië. Dat is toch fantastisch?”.

    De opdracht is redelijk simpel zou je denken. Maak met ingrediënten naar keus, het lekkerste broodje denkbaar en verwerk in elk geval kip in het recept. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan in het land waar de sandwich en bijbehorende producten hun oorsprong vinden, de concurrentie in deze ware miljardenbusiness is alles behalve mals. Sanday’s nam het in ‘het hol van de leeuw’ – waar formules als Marks & Spencer, Greggs, EAT en Pret a Manger de dienst uitmaken – op tegen vele gevestigde namen.

    share:
  • 25 Nov 2019

    BRC Food Safety (Versie 8) behaald voor 2020

    BRC Food Safety (Versie 8) behaald voor 2020

    Voedsel produceren op een schaal zoals wij dat doen brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Wat moet je bijvoorbeeld doen als je bericht krijgt van een leverancier dat een van de ingrediënten die ze hebben geleverd besmet blijkt met een bacterie die een gevaar vormt voor de gezondheid?

    Om onze voedselveiligheid te garanderen en waarborgen hebben we gekozen voor de vernieuwde Food norm van BRC (Versie 8). Deze certificering biedt een raamwerk voor het beheer van productveiligheid, integriteit, legaliteit en kwaliteit, en de operationele controles voor deze criteria in de productie-, verwerkings- en verpakkingsindustrie van voedingsmiddelen en ingrediënten.

    Betrokkenheid in iedere laag van de organisatie staat bij deze certificering centraal. We zijn dan ook meer dan trots dat we dit jaar wederom met vlag en wimpel zijn geslaagd voor de audit.

    share:
  • 14 May 2019

    20e editie Golftoernooi Stichting RRR

    20e editie Golftoernooi Stichting RRR

    Donderdag 11 april 2019 sloegen 100 golfers af op de 20ste editie van het jaarlijkse golftoernooi georganiseerd door de Stichting Vrienden RRR. En allemaal voor het goede doel: de patiënten van het centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam (RRR). Als een van de vele vrienden van RRR, heeft Sanday’s traditiegetrouw voor deze speciale dag aan alle deelnemers een smakelijk lunchpakket gedoneerd.

    share:
  • 09 Aug 2018

    Nieuw merk: Veggie Range

    Nieuw merk: Veggie Range

    Nóg een stap verder in duurzaamheid dan The Green Range al gaat. Zoals de naam al verklapt, gaat het om vegetarische sandwiches. Bij voorkeur zelfs helemaal zonder dierlijke producten: vegan dus. Verkrijgbaar in de smaken: Awesome Avocado / Quinoa Lentil Burger / Sun-Dried Tomato Tapenade / Happy Hummus / Egg Asparagus.

    Meer weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

     

    share:
  • 09 Aug 2018

    Fantosti: nu verkrijgbaar

    Fantosti: nu verkrijgbaar

    Samen met De Spijsbereiders hebben we de culinair verantwoorde Fantosti ontwikkeld. Drie verschillende smaken, per stuk verpakt vers ingevroren in de diepvries van de Albert Heijn. Goed brood, mooie ingrediënten, uitgesproken smaken en met liefde belegd. Een tosti die zo lekker is dat je hem net niet zelf na kunt maken, voor ieder eetmoment.

    De tosti’s zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Albert Heijn voor € 1,95 per stuk!

    share:
more news

Cookie

We use cookies to make your visit more pleasant, and because of statistics.

Click 'OK' if you give permission.