• 09 Aug 2018

  Nieuw merk: Veggie Range

  Nieuw merk: Veggie Range

  Nóg een stap verder in duurzaamheid dan The Green Range al gaat. Zoals de naam al verklapt, gaat het om vegetarische sandwiches. Bij voorkeur zelfs helemaal zonder dierlijke producten: vegan dus. Verkrijgbaar in de smaken: Awesome Avocado / Quinoa Lentil Burger / Sun-Dried Tomato Tapenade / Happy Hummus / Egg Asparagus.

  Meer weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

   

  share:
 • 25 Nov 2019

  BRC Food Safety (Versie 8) behaald voor 2020

  BRC Food Safety (Versie 8) behaald voor 2020

  Voedsel produceren op een schaal zoals wij dat doen brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Wat moet je bijvoorbeeld doen als je bericht krijgt van een leverancier dat een van de ingrediënten die ze hebben geleverd besmet blijkt met een bacterie die een gevaar vormt voor de gezondheid?

  Om onze voedselveiligheid te garanderen en waarborgen hebben we gekozen voor de vernieuwde Food norm van BRC (Versie 8). Deze certificering biedt een raamwerk voor het beheer van productveiligheid, integriteit, legaliteit en kwaliteit, en de operationele controles voor deze criteria in de productie-, verwerkings- en verpakkingsindustrie van voedingsmiddelen en ingrediënten.

  Betrokkenheid in iedere laag van de organisatie staat bij deze certificering centraal. We zijn dan ook meer dan trots dat we dit jaar wederom met vlag en wimpel zijn geslaagd voor de audit.

  share:
 • 14 May 2019

  20e editie Golftoernooi Stichting RRR

  20e editie Golftoernooi Stichting RRR

  Donderdag 11 april 2019 sloegen 100 golfers af op de 20ste editie van het jaarlijkse golftoernooi georganiseerd door de Stichting Vrienden RRR. En allemaal voor het goede doel: de patiënten van het centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam (RRR). Als een van de vele vrienden van RRR, heeft Sanday’s traditiegetrouw voor deze speciale dag aan alle deelnemers een smakelijk lunchpakket gedoneerd.

  share:
 • 09 Aug 2018

  Fantosti: nu verkrijgbaar

  Fantosti: nu verkrijgbaar

  Samen met De Spijsbereiders hebben we de culinair verantwoorde Fantosti ontwikkeld. Drie verschillende smaken, per stuk verpakt vers ingevroren in de diepvries van de Albert Heijn. Goed brood, mooie ingrediënten, uitgesproken smaken en met liefde belegd. Een tosti die zo lekker is dat je hem net niet zelf na kunt maken, voor ieder eetmoment.

  De tosti’s zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Albert Heijn voor € 1,95 per stuk!

  share:
 • 23 Nov 2017

  Peter Pan vakantieclub vliegt voortaan in stijl

  Peter Pan vakantieclub vliegt voortaan in stijl

  Een zaal vol ernstig en/of chronisch zieke jongeren van de Peter Pan Vakantieclub bij elkaar. Een zielig gebeuren? Ben je gek, feest is de beschrijving die het best past bij het onthullen van de in Peter Pan-kleuren overgespoten Boeing 737-800 van Transavia.

  Er even tussenuit
  Een medewerker van Transavia bedacht dat het fantastisch is als een commerciële organisatie, zoals Transavia, haar kennis, ervaringen en contacten in de reisbranche zou kunnen benutten om een groep te helpen, die zelf niet in staat is op vakantie te gaan. In 1996 werd de stichting Peter Pan Vakantieclub opgericht. “In de 21 jaar dat de club nu bestaat zijn er al meer dan 1.000 jongeren op vakantie geweest”, zegt de voorzitter Wilco van Elk. “De 12 tot 19 jarigen gaan uitsluitend met lotgenoten op vakantie, maar de ziekte staat niet centraal. Ze kunnen er echt even uit.”

  Opvallend
  Vorig jaar vierde Transavia haar vijftigste verjaardag. De Peter Pan Vakantieclub werd twintig jaar oud. Een reden voor Transavia om een kado te geven. Algemeen-directeur Mattijs ten Brink: “Peter Pan heeft meer naamsbekendheid en meer donateurs nodig. Het opvallendste wat we bij Transavia hebben, zijn onze vliegtuigen.” Als kado hebben ze er één als uithangbord voor Peter Pan overgespoten. “Daar blijft het niet bij”, aldus Ten Brink. “Ook op de website, aan boord en in het magazine blijven we aandacht vragen.”

  Met trots kunnen wij zeggen dat we al een aantal jaar sponsor zijn van de Peter Pan Vakantieclub. Wil je meer weten over dit prachtige initiatief, en hoe je het zelf kunt steunen? Neem dan een kijkje op hun website.

  Bron: www.upinthesky.nl

  share:
more news

Cookie

We use cookies to make your visit more pleasant, and because of statistics.

Click 'OK' if you give permission.