• 09 Aug 2018

  Fantosti: nu verkrijgbaar

  Fantosti: nu verkrijgbaar

  Samen met De Spijsbereiders hebben we de culinair verantwoorde Fantosti ontwikkeld. Drie verschillende smaken, per stuk verpakt vers ingevroren in de diepvries van de Albert Heijn. Goed brood, mooie ingrediënten, uitgesproken smaken en met liefde belegd. Een tosti die zo lekker is dat je hem net niet zelf na kunt maken, voor ieder eetmoment.

  De tosti’s zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Albert Heijn voor € 1,95 per stuk!

  share:
 • 09 Aug 2018

  Nieuw merk: Veggie Range

  Nieuw merk: Veggie Range

  Nóg een stap verder in duurzaamheid dan The Green Range al gaat. Zoals de naam al verklapt, gaat het om vegetarische sandwiches. Bij voorkeur zelfs helemaal zonder dierlijke producten: vegan dus. Verkrijgbaar in de smaken: Awesome Avocado / Quinoa Lentil Burger / Sun-Dried Tomato Tapenade / Happy Hummus / Egg Asparagus.

  Meer weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

   

  share:
 • 23 Nov 2017

  Peter Pan vakantieclub vliegt voortaan in stijl

  Peter Pan vakantieclub vliegt voortaan in stijl

  Een zaal vol ernstig en/of chronisch zieke jongeren van de Peter Pan Vakantieclub bij elkaar. Een zielig gebeuren? Ben je gek, feest is de beschrijving die het best past bij het onthullen van de in Peter Pan-kleuren overgespoten Boeing 737-800 van Transavia.

  Er even tussenuit
  Een medewerker van Transavia bedacht dat het fantastisch is als een commerciële organisatie, zoals Transavia, haar kennis, ervaringen en contacten in de reisbranche zou kunnen benutten om een groep te helpen, die zelf niet in staat is op vakantie te gaan. In 1996 werd de stichting Peter Pan Vakantieclub opgericht. “In de 21 jaar dat de club nu bestaat zijn er al meer dan 1.000 jongeren op vakantie geweest”, zegt de voorzitter Wilco van Elk. “De 12 tot 19 jarigen gaan uitsluitend met lotgenoten op vakantie, maar de ziekte staat niet centraal. Ze kunnen er echt even uit.”

  Opvallend
  Vorig jaar vierde Transavia haar vijftigste verjaardag. De Peter Pan Vakantieclub werd twintig jaar oud. Een reden voor Transavia om een kado te geven. Algemeen-directeur Mattijs ten Brink: “Peter Pan heeft meer naamsbekendheid en meer donateurs nodig. Het opvallendste wat we bij Transavia hebben, zijn onze vliegtuigen.” Als kado hebben ze er één als uithangbord voor Peter Pan overgespoten. “Daar blijft het niet bij”, aldus Ten Brink. “Ook op de website, aan boord en in het magazine blijven we aandacht vragen.”

  Met trots kunnen wij zeggen dat we al een aantal jaar sponsor zijn van de Peter Pan Vakantieclub. Wil je meer weten over dit prachtige initiatief, en hoe je het zelf kunt steunen? Neem dan een kijkje op hun website.

  Bron: www.upinthesky.nl

  share:
 • 19 Jan 2017

  Horecava 2017: Sanday’s Frozen

  Horecava 2017: Sanday’s Frozen

  Sanday’s is uitgegroeid tot een van Europa’s toonaangevende vers & diepvries leveranciers en producenten van food to go. Tijdens de Horecava zijn we ingezoomd op onze uitgebreide diepvriesmogelijkheden. We maken het je makkelijk om geweldig eten te serveren: ‘Great food made easy’.

  Waarom diepvries?

  Flexibiliteit en gemak 
  Gemakkelijk om te bereiden: ontdooien, verwarmen en uitserveren. Je hebt dus geen chef meer nodig.

  Natuurlijke conservering
  Bewaar voedsel op het hoogtepunt van kwaliteit op een natuurlijke manier en zonder het verlies van voedingstoffen. Onze industriële shockvriezers zorgen ervoor dat bacteriën weinig kans krijgen. Dit vermindert de behoefte aan toegevoegde conserveringsmiddelen.

  Lang houdbaar
  Artikelen kunnen maximaal 6 maanden bewaard worden en behouden hun oorspronkelijke smaak. Gebruik de exacte hoeveelheid producten die je nodig hebt en verminder verspilling.

  Meer weten over de diepvriesmogelijkheden?

  Bekijk hieronder de aftermovie: 

  share:
 • 27 Oct 2016

  125 jaar bakker Carl Siegert!

  125 jaar bakker Carl Siegert!

  Carl Siegert, onze favoriete bio bakker uit Harmelen, is 26 september 125 jaar geworden! Carl heeft dit natuurlijk uitgebreid gevierd, en dit vond Carl Siegert senior er zelf van: ‘Het was in een woord GEWELDIG. Wat een fantastische opkomst. Ik bedank bij dezen mijn partners en mijn medewerkers en de meer dan 500 gasten die deze prachtige, feestelijke dag mede mogelijk hebben gemaakt. Ik had niet durven dromen dat het zo’n succes zou worden.’

  Feestelijke opening met sabreren
  Met het sabreren van een fles Champagne ging het Broodspektakel, waarmee het 125 jarig jubileum van de ambachtelijke bakkerij van biologisch desembrood gevierd werd, knallend en bruisend van start. ‘Met frisse moed, de toekomst tegemoet’, aldus Carl Siegert senior.

  Culinaire proeverijen
  Gasten konden genieten van de overheerlijke culinaire proeverijen op de stands van onze partners. De sfeer was gezellig en informeel. De reacties van de bezoekers op het Broodspektakel waren lovend en de partners waren enthousiast. ‘Het is een feestje om hier te mogen staan.’

  Wedstrijd “Het Lekkerste Broodje”
  Maar liefst twaalf deelnemers maakten live 24 broodcreaties. ‘Je moet tactisch het juiste hapje nemen om alles goed te kunnen proeven.’, liet Robert Kranenborg na afloop weten. Kranenborg was enthousiast over de young talents ‘Dat biedt hoop voor de toekomst.’ En ook de foodprofessionals maakten indruk: ‘Ze konden precies uitleggen wat ze hadden gemaakt.’

  Inspiratiesessies, demonstraties en workshops
  Het was dringen geblazen om een plekje te bemachtigen bij de drie sessies van gastsprekers. Wie wil er nu niet inspiratie tanken? De molenaar demonstreerde hoe je meel maalt op een authentieke maalstoel. Ook konden bezoekers zelf met de handjes in het deeg door mee te doen aan de workshop Broodvlechten.

  Steun van €12.500 voor drie goede doelen
  Een feest vieren omdat je bedrijf 125 jaar bestaat, doe je niet alleen. Daarom sloot Carl Siegert het Broodspektakel af met het uitreiken van drie Goede doelen cheques. Het geld is ingezameld samen met de deelnemende partners. De vertegenwoordigers van de drie goede doelen, ‘Eet met je Hart’, ‘Stichting SamenScholen’ en ‘Learn! Foundation’ reageerden verheugd. ‘Dit is super. Hier kunnen we heel veel mensen blij mee maken.’

  Klik hieronder voor een impressie van het Broodspektakel.

  share:
more news

Cookie

We use cookies to make your visit more pleasant, and because of statistics.

Click 'OK' if you give permission.